Centro de estudios Codex, oposiciones y cursos
Llámanos, estamos a tu disposición
Síguenos:
¡estarás siempre al día!

Borses d'ocupació de treball temporal A2 i C1 a l'Ajuntament de Guadassuar

Fecha: 17-04-2018

Edicte de l’Ajuntament de Guadassuar sobre bases i convocatòria per crear dos borses d’ocupació de treball temporal categories subgrup A2 i subgrup C1.

EDICTE

Per acord de la junta de Govern local en sessió celebrada el 26 de febrer del 2018, s’aprovaren les bases i la convocatòria per la constitució de les borses d’ocupació temporal que es detallen a continuació: Una borsa de Tècnic Mitja grup A subgrup A2 i un altra d’Administratiu grup C subgrup C1.

El procediment de selecció en les nomenades borses serà concursoposició. Les bases integres de la convocatòria estaran publicades en la pàgina WEB i en el taulo d’Anuncis de l’Ajuntament. Les instancies per formar part del procés aniran dirigides a l’Alcalde President i podran presentar-se en el termini de 10 dies hàbil a partir del dia següent de la publicació del present anunci en el Butlletí Oficial de la Província de València.

Els successius anuncis referents a esta convocatòria se faran públic en qualsevol cas i d’acord amb les bases, en el taulo d’anuncis i en la WEB municipal de l’Ajuntament de Guadassuar.

Guadassuar, 2 de març del 2018.—L’alcalde, Salvador Montañana Sanz


¿BUSCANDO OPOSICIÓN?

¿Pensando en preparar una oposición? ¿No tienes claras tus opciones?

Nuestra herramienta de búsqueda de oposiciones te ayudará a decidirte.

CONTACTAR CON NOSOTROS

Llamando al 963 540 200 o al 687 471 690, en la dirección de correo info@codex.es , o visita nuestras instalaciones en la Calle Palleter, 11. 46008 - Valencia.

ANUNCIOS OFERTAS EMPLEO GVA

Toda la información relacionada con las Ofertas de Empleo Público de la Generalitat Valenciana.